Velkommen til Tecnovap AS Norge

Hovedagent for Tecnovap SRL og Duplex International SRL i Norge

Vår virksomhet dreier seg i hovedsak om dampvaskere, og vi har dampvaskere i alle størrelser; fra de aller minste bærbare maskinene til store, mobile maskiner på 36 kW. Vi forhandler også Duplex gulvvasker, som er en maskin i særklasse når det gjelder rengjøring av gulv og tepper. Alle maskinene Tecnovap markedsfører, produseres i Italia.

Vårt produktutvalg

Vi har alltid en dampvasker som passer, det være seg til industri, næringsmiddelindustrien, storkjøkken, svømmehall, bryggeri, hotell, matvarebutikk, renholdsfirma osv. Vi har også et unikt system for båndrengjøring som ikke krever demontering av båndet eller opphold i produksjonen. Transportbåndet rengjøres i driftstiden!

Kunder i alle bransjer

Tecnovaps produkter finnes i mer enn 60 land og brukes av globale foretak som Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation og GlaxoSmithKline. I Norden brukes Tecnovaps blant annet av Fazer, Kraft Foods, Scandic, GE Healtcare, Coca Cola, Billakkering, Sykehus i hele verden, Sodexo, Samhall, SJ, Swedwood, Viking Line, Tallink, Max hamburgerrestauranter, ISS Sverige AB og mange svømmehaller i Sverige.

Tecnovap Norge AS

Skills

Posted on

May 23, 2021